[Kemaskini] Modul 1000 Soalan Kertas 1 Bahasa Arab SPM

Istimewa buat semua pengunjung bahasasyurga.net, Modul 1000 Soalan Kertas 1 Bahasa Arab sedia untuk dimuat turun. Modul ini merupakan himpunan 25 set kertas 1 Bahasa Arab, menjadikan keseluruhan soalan berjumlah 1000. Ia sesuai dijadikan sebagai latih tubi bagi menghadapi peperiksaan SPM yang akan tiba nanti. Kredit kepada semua penulis asal set soalan ini. Jazakumullah.

Kemaskini 14 April 2020: Penyusun telah mengemaskini kulit dan beberapa kesilapan ejaan yang ditemui. Untuk makluman sahabat-sahabat guru dan adik-adik pelajar yang telah memuat turun edisi terdahulu (edisi 2018), edisi ini tidak banyak berbeza.


Untuk muat turun versi pdf, sila klik link berikut :


Untuk mendapatkan skema bagi modul di atas, mohon kerjasama untuk mengisi borang pesanan ini. Sekiranya terdapat sebarang kekeliruan atau kesilapan mohon maklumkan kepada admin. Terima kasih.
[Kemaskini 11 Jun 2021] Memandangkan SPM 2021 menggunakan format baharu, maka penulis telah menutup perkongsian modul ini kerana formatnya adalah berbeza. Sekiranya masih berminat, boleh berhubung terus dengan penulis.

Semoga bermanfaat.